Pakke 5

Kraftpakke 100watt mono solcellepanel med inverter 220volt, 1500 watt

Samme pakke som pakke 2 med 1500watt inverter til 220 volt utstyr

For å montere på hyttens vegg/tak eller tak på campingbil/vogn, naust etc.

  •  I pakken: 1 Stk. 100w mono solcellepanel
  •  4 meter 6mm2 dobbelisolert kabel med vannsikker hurtigkoblinger for kobling rett på panelet som har ferdigmontert 90cm kabel med plugg.
  •  1,5 meter 6mm2 dobbelisolert kabel til batteriet med sikring og klemmer.
  • 1 stk. laderegulator 20A med display og dobbel USB for lading av mobil etc.
  • 1 stk.1500watt Doxin inverter

Pris kr. 4790,- + frakt

Frakt grunnpakke: forskudd kr.290, Postoppkrav kr.436

Om pakken

Doxin Inverter 1500watt er fra den anerkjente fabrikken Doxin gjør om spenningen fra 12volt til 220volt.

Inverteren kobles direkte på batteriet, og har en vanlig plugg for stikkontakt til diverse husholdningsutstyr som mixmaster, kaffetrakter etc. eller el.verktøy, parabol, tunere osv.

Det er viktig at det blir brukt riktig størrelse på inverter iht. hvilket utstyr som blir brukt. Som tommelfinger regel, så bør man minst ha dobbelt så stor inverter som antall watt du skal bruke. F.eks kaffetrakter på 1000watt må ha en inverter på minst 2000watt pga. svinn i kabler og ifm. omforming av spenningen fra 12volt til 220volt som vil gi en dårlig virkningsgrad.

X300 vindgeneratoren har 5 rotorblad. Flere rotorblad gjør at vindgeneratoren raskere kommer opp i effekt og lading ved lavere vindhastigheter.

Bedre stabilitet på rotor

X300 vindgeneratoren har kulelager i front og bakdel av rotorakslingen. I forhold til GW-700 og tilsvarende modeller som kun har dobble kulelager i front, gir dette mer stabilitet og mer jevn belastning på kulelagerene.

Stabilt børstesett

På X300 vindgeneratoren er børstene for sleperingen montert på akslingen, og ikke på generatorkroppen. Dette gir mer stabil strømoverføring over tid.

Generatorens blader er laget av karbonfiber. Karbonfiber gir meget sterke og fleksibe rotorblad som tåler svært store påkjenninger. Utvendige skruer og muttere som brukes til montering av vindgeneratoren er produsert i rustfritt stål. Vindgenerator kroppen er videre beskyttet med dobbel pulverlakkering.